ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ

Contact | info@printmaking.cy

Στηρίζω το Μουσείο

Ανεκτίμητοι σύμμαχοι μας από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Μουσείου οι Δωρητές και οι πολύτιμοι Φίλοι που πίστεψαν και στήριξαν τις αξίες και το έργο του, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προσπάθεια του Μουσείου για την προβολή της χαρακτικής τέχνης. Σημαντική η κάθε συνεισφορά, βοηθάει ουσιαστικά για να μπορέσει να συνεχίσει το Μουσείο να καλύπτει με δικούς του πόρους τις δαπάνες του.
Πραγματοποιήστε τη δωρεά σας online ή μέσω κατάθεσης στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείς να συνεισφέρεις στην πραγματοποίηση των στόχων του Μουσείου κάνοντας μια δωρεά έργου τέχνης ή μια χρηματική δωρεά. Ακόμη περισσότερες εκθέσεις, εκδόσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να γίνουν πράξη με τη δική σου βοήθεια

Ηλεκτρονικές Δωρεές Χρηματικών Ποσών
Επιλέξτε ένα από τα ποσά ενίσχυσης

Ποσά δωρεάς: €5, €20, €50, €100

Δωρεές αντικειμένων τέχνης

Η κυριότερη πηγή εμπλουτισμού της συλλογής του Μουσείου υπήρξε από την αρχή η γενναιόδωρη δωρεά χαρακτικών έργων από φίλους χαράκτες και συλλέκτες. Οποιοδήποτε έργο ή αντικείμενο σχετίζεται με την τέχνη της χαρακτικής, όσο ταπεινό κι αν φαντάζει στον σημερινό κάτοχό του, μπορεί να ενδιαφέρει το Μουσείο. Κάθε έργο ή αντικείμενο που δωρίζεται στο Μουσείο καταγράφεται επιμελώς στα δελτία ως ” Δωρεά του/της/των….. ”.

 

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος του Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή! Του Μουσείου που έχει συστήσει, αναδείξει και διδάξει την χαρακτική τέχνη στην Κύπρο. Γίνετε μέρος μιας συναρπαστικής διαδρομής που επεκτείνεται σε 2 Μουσεία και σε μια Σχολή Χαρακτικής, κι ακολουθεί την εξέλιξη της χαρακτικής από την Ευρώπη του 16ου αιώνα. Γίνετε μέρος της αφήγησης μιας πλούσιας καλλιτεχνικής δημιουργίας που εξελίσσεται μέσα σε περισσότερα από 4.000 έργα της Ευρωπαϊκής, Ελλαδικής, Κυπριακής, Ιαπωνικής, Ρωσικής και Αμερικανικής χαρακτικής. Γίνετε μέρος της πολιτιστικής προσφοράς του Μουσείου, με μια συμβολική ετήσια συνδρομή, και μαθέτε πρώτοι για τα νέα και τις εκδηλώσεις των Μουσείων και της Σχολής Χαρακτικής.